Parafín

Najpredávanejšie

13 položiek celkom

Cena

72278
172278

Značky

Zobrazených položiek: 13
cosiMed Čistič parafínu a fanga Kód: 08.05
Parafínová vanička RA8013 Kód: RA8013
Wellea parafínový olej Kód: 200601
Parafínový zábal aloe vera Kód: SUPAAV1000
Parafínový zábal broskyňa Kód: SUPABR1000
Parafínový zábal ruže Kód: SUPARU1000
Rukavice na parafín, pár Kód: GRRUFR01

Parafín je už neodmysliteľnou súčasťou Spa a wellness. Parafínové zábaly majú blahodarný vplyv na telo i dušu. Parafín sa hojne používa najmä pri liečbe artrózy, pre zvýšenie látkovej výmeny v tkanive a samozrejme tiež v oblasti kozmetiky. Parafín sa skvele hodí pre redukciu vrások a k zlepšenieu kvality pleti. V našom sortimente nájdete ako parafín tekutý, tak aj vo forme perličiek.

Parafín a jeho využitie

Parafín je biela až žltkastá zmes nasýtených uhľovodíkov, bez chuti a zápachu. Získava sa pri destilácii ropy či dechtu. K ďalšiemu použitiu sa dodáva v tekutej alebo tuhej forme. V rehabilitácii a kúpeľníctve sa využíva na zábaly, kde účinkom tepla dochádza k rozšíreniu cievnych kapilár a zvýšeniu látkovej výmeny v tkanivách. Je vhodný pri liečbe artróz drobných ručných kĺbov, pre ošetrenie zvýšeného napätia v koži (hyperalgické kožné zóny), na ošetrenie Heberdenových a Bouchardových uzlov, ktoré sprevádzajú osteoartrózu (deformačné zhrubnutie drobných kĺbov ruky). V kozmetike pozitívne ovplyvňuje tvorbu vrások, zlepšuje elasticitu kože a čistí póry.

Doprava ZADARMO Pri nákupe nad 80 €

Všetok tovar mámeskladom

Poradíme s výberom Napíšte nám alebo zavolajte

Rýchle doručenie Tovar expedujeme v deň objednania

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie